Restaurant Krata Thai geopend!

Nieuw Thais restaurant strijkt neer in Deurne

inZichtadvies begeleidt ondernemer tijdens opstart restaurant en hoopt dat u zich zult gaan laten verrassen door de Thaise keuken! 

In de Deurnese Molenstraat is op 16 oktober 2018 in de voormalige ijssalon het restaurant Krata Thai geopend.

Wanida van Oorschot is al dertig jaar kok met een specialiteit in de  traditionele Thaise keuken. Ze haalde onlangs ook haar master in Thaise sushi. Echtgenoot Johan staat in de bediening. Krata Thai heeft drie kaarten. Naast de traditionele Thaise gerechten, is er een aparte Thaise sushi-kaart en een take away bar voor afhaalgerechten.

De familie heeft er zeven maanden over gedaan voor alles helemaal naar hun wens was. "We vinden dat het een prachtige zaak is geworden", vertelt Van Oorschot met gepaste trots. 

Krata Thai heeft een open keuken, zodat alle gasten kunnen zien hoe hun gerecht bereid wordt. De zaak is woensdag tot en met zondag geopend van 's middags twee tot 's avonds tien. 

De eerste reacties en recensies zijn goed. "We horen dan ook veel positieve geluiden dat we in Deurne neerstrijken, normaal gesproken zitten Thaise restaurants vooral in de grote steden. Wij willen gewoon graag een stukje Thailand naar Deurne brengen."

(Bron: Eindhovens Dagblad)