Aankondiging personele wijzigingen: vertrek Geert en aanstelling Wilma

Na een dienstverband van meer dan 10 jaar heeft onze collega Geert Loonen elders een nieuwe uitdaging gevonden. Hij zal zijn kwaliteiten verder inzetten in een uitdagende HR managementfunctie. Wij danken Geert voor alle fijne jaren van samenwerking en al het moois wat wij samen voor en met onze cliënten, klanten en opdrachtgevers hebben kunnen realiseren. Wij zullen hem uiteraard gaan missen, maar wensen Geert veel succes en werkplezier in zijn nieuwe functie.

Mocht u Geert nog een persoonlijk bericht willen sturen, dan kan dat via zijn LinkedIn pagina: https://nl.linkedin.com/in/geertloonen 

 

Wilma van Rijen zal het team van inZichtadvies komen versterken. Wilma zal samen met Jamara der Meer en collega´s uw nieuwe contactpersoon zijn voor arbodienstverlening en gezondheidsmanagement. Hierdoor kunt u blijven rekenen op de dienstverlening zoals u deze van inZichtadvies gewend bent.

 

Voor onze overige dienstverlening (HR Solutions en re-integratie) kunt u eveneens blijven rekenen op onze collega’s. U wordt persoonlijk op de hoogte gebracht als er door het vertrek van Geert een wijziging in uw vaste contactpersoon plaatsvindt.

 

Wilt u meer informatie, heeft u (nog) vragen of wilt u een berichtje achterlaten, neem dan gerust contact met ons op. Door de coronasituatie en aangepaste werkwijze zijn wij per telefoon het beste bereikbaar tussen 10.00 en 11.30 uur op telefoonnummer

0478-514401, per mail via info@inzichtadvies.nl of via 06-50122007 voor sms of WhatsApp contact. 

 

Wij vertrouwen erop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met hartelijke groet,

 

Namens Team inZichtadvies

Jamara der Meer, directie