Onze medewerkers

 

Wij zijn uw contactpersonen/begeleiders - klik op een foto voor meer informatie:

          

 

  

   Jamara der Meer – Partner
Oprichtster en eigenaar van inZichtadvies. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van individuen en groepen. Door scholing en ervaring heb ik mij ontwikkeld tot een register counsellor/coach, gezondheidsmanager en organisatieadviseur. Leidraad in mijn werk is het ondersteunen, begeleiden en adviseren van organisaties bij het optimaal laten functioneren van hun menselijk kapitaal.
Trefwoorden: optimaal functioneren, samenwerken, communicatie, oplossingsgericht, gezondheid

   Victorine Derks - Re-integratiecoach 

Ik begeleid en bemiddel cliënten naar werk. Dit kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn (trajecten vanuit UWV) maar dit kan ook vanuit een outplacementtraject of in het kader van re-integratie spoor-2 zijn. Daarnaast kunt u bij mij terecht met vragen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht en voor bijvoorbeeld het opstellen of beoordelen van arbeidsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten.

 Joyce Caelen - Re-integratiecoach

Ik vind het belangrijk om mensen te ondersteunen op een manier die bij hen persoonlijk past. Ieder mens is namelijk uniek. Het is mijn taak om mensen te begeleiden bij het onderzoeken en verwoorden van kwaliteiten, vaardigheden en passies en waar nodig deze te versterken. Vervolgens gebruiken we deze om het persoonlijke re integratie doel te bereiken. Als ervaringsdeskundige heb ik zelf alle stappen doorlopen van revalidatie tot re integratie. Door mijn jarenlange ervaring in het werken met dove/slechthorende mensen kan ook deze specifieke doelgroep bij ons terecht.

 

    Stanley der Meer - Bedrijfsspecialist
Ik heb passie voor mijn vak en beschouw iedereen als een topsporter. Ik stel mijzelf continu als doel het optimale uit elke situatie en uit elke persoon te halen: uit organisaties, cliënten en medewerkers. Niets is immers mooier dan iemand te stimuleren tot topprestaties. Deze drive heb ik o.a. aan mijn verleden als sportcoach overgehouden. Graag haal ik ook het beste in u naar boven!

  Machteld Van Lendt - Office medewerker 
Ik bied ondersteuning in de in- en externe communicatie: het bijhouden van de website, nieuwsbrieven en social media. Daarnaast houd ik mij bezig met (onderdelen uit) de (debiteuren) administratie.