Onze medewerkers

 

Wij zijn uw contactpersonen/begeleiders - klik op een foto voor meer informatie:

    

   

 

  

 

     Jamara der Meer – Partner
Oprichtster en mede eigenaar van inZichtadvies. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van individuen en groepen. Door scholing en ervaring heb ik mij ontwikkeld tot een register counsellor/coach, gezondheidsmanager en organisatieadviseur. Leidraad in mijn werk is het ondersteunen, begeleiden en adviseren van organisaties bij het optimaal laten functioneren van hun menselijk kapitaal.
Trefwoorden: optimaal functioneren, samenwerken, communicatie, oplossingsgericht, gezondheid.

     Stanley der Meer - Partner
In de dagelijkse praktijk houd ik mij met diverse diensten bezig. Ik heb passie voor mijn vak en beschouw iedereen als een topsporter. Ik stel mijzelf continu als doel het optimale uit elke situatie en uit elke persoon te halen: uit organisaties, cliënten en ook onze medewerkers. Niets is immers mooier dan iemand te stimuleren tot topprestaties. Deze drive heb ik o.a. aan mijn verleden als sportcoach overgehouden. Graag haal ik ook het beste in u naar boven!

   Machteld Ballast - Officemanager 
In mijn functie ben ik medeverantwoordelijk voor alle organisatorische taken binnen inZichtadvies, van het organiseren van bijeenkomsten en seminars tot de in- en externe communicatie: het bijhouden van de website, nieuwsbrieven en social media. Daarnaast ondersteun ik iedereen op secretarieel vlak met bijvoorbeeld het uitwerken van offertes en rapportages en ben ik verantwoordelijk voor de debiteuren administratie.

    Geert Loonen - (Relatie) Manager / Adviseur
Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het beheer van bestaande klanten. Daarnaast ondersteun ik bij de uitvoer van uiteenlopende projecten: van het zoeken naar werk voor cliënten tot het ontwikkelen van trainingen en van het afnemen van sollicitatiegesprekken tot het opstellen van plannen van aanpak en offertes. Mijn specialisme is bedrijfscommunicatie. Neemt u contact met mij op? 

   Victorine Derks - Re-integratiecoach 

Ik begeleid en bemiddel cliënten naar werk. Dit kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn (trajecten vanuit UWV) maar dit kan ook vanuit een outplacementtraject of in het kader van re-integratie spoor-2 zijn. Daarnaast kunt u bij mij terecht met vragen op het gebied van arbeids- en ontslagrecht en voor bijvoorbeeld het opstellen of beoordelen van arbeidsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten.


    Frank van der Mijl - Bedrijfsarts
In zijn algemeenheid zorg ik als bedrijfsarts voor de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de werknemers van een organisatie. inZichtadvies werkt preventief en proactief: inZichtadvies geeft advies waardoor organisaties gezondheidsschade kunnen beperken en zelfs voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen. inZichtadvies doet er ook alles aan om reeds geleden gezondheidschade te beperken. Graag hoor ik wat ik voor u kan betekenen op het gebied van ziekteverzuim en (preventieve) keuringen. Ik adviseer u graag op het gebied van arbodienstverlening.